Uspesi FK Radničkog 1923 važni i za klub i za Kragujevac - iKragujevac


Vesti

Ulazak fudbalera Radničkog 1923 u polufinale Kupa Srbije istorijski je uspeh kragujevačkog kluba.

U znak zahvalnosti za do sada postignute uspehe koji je Radnički 1923 uveo u istoriju i znak podrške za predstojeću utakmicu, za fudbalere, menadžment kluba i stručni tim, gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić i član Gradskog veća za sport Predrag Stevović organizovali su prijem u gradskoj kući.

Radnički 1923 je već ušao u istoriju jer je postigao do sada najveći rezultat, budući da je prošle godine proslavio sto godina postojanja. Kragujevac će u sredu u polufinalu najprestižnijeg nacionalnog Kupa da podrži svoj Radnički, kazao je gradonačelnik Nikola Dašić, pozvao Kragujevčane svih uzrasta da dođu na ''Čika Daču'' i pokažu fudbalerima Radničkog koliko su važni svom gradu i klubu jer su doneli mnogo radosti napravivši rezultat najbolji u istoriji kragujevačkog fudbala.

Pred nama je istorijska utakmica, pun stadion i veći motiv momcima ne treba da konačno zaigramo finale, kazao je generalni direktor FK Radnički 1923 Igor Konatar. Sa četvrtom pozicijom u Super ligi Srbije imamo realne šanse za plasman u Evropu, kazao je Konatar i istakao da je pred fudbalerima još šest finala i desetak bodova koji nam garantuju istoriju – izlazak našeg kluba i našeg grada u Evropu, što je neprocenjivo, poručio je on.

Fudbalski klub Radnički 1923 prvi put u istoriji u polufinalu nacionalnog Kupa, a uspeh će biti kada uđemo u finale, kaže trener fudbalera Radničkog 1923, Feđa Dudić. Zato ćemo dati sve od sebe u sredu da iz utakmice sa Vojvodinom izađemo kao pobednici. Znamo da nas ne očekuje lagan posao jer znamo o kakvoj se ekipi radi. Kragujevac očekuje spektakl i znamo da će Kragujevac taj dan da razmišlja samo o fudbalu, kazao je trener Radničkog 1923 i pozvao Kragujevčane da u sredu podrže fudbalere Radničkog 1923, zahvalivši se na prijemu čime nam je ukazano poštovanje i podrška za sve što radimo za grad i klub.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu