Ovog meseca u okviru projekta Vip Kinoteka kragujevačkoj publici predstavljamo nezaboravni film iz 1982. godine Maratonci trče počasni krug po scenariju Dušana Kovačevića i u režiji Slobodana Šijana. Projekcija je zakazana za 25. april 2018. u 20 časova u KONTAKT Galeriji SKC. Ulaz je slobodan.

Narodni muzej u Kragujevcu, u saradnji sa Etnografskim institutom SANU, predstaviće izdavačku delatnost Etnografskog instituta SANU i promovisati monografiju dr Miline Ivanović Barišić "Odevanje u okolini Beograda: druga polovina 19. i prva polovina 20. veka" sutra od 13 sati u svojoj Galeriji.

Ljubitelji Marvelovog filmskog univerzuma imaće jedinstvenu priliku da uživaju u dugo iščekivanom filmu „Osvetnici - Rat beskraja“ 3D na specijalnom, prvom Comic night događaju u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, u četvrtak 26. aprila od 20 časova. Karte za ovaj filmski spektakl uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa.

U utorak, 17. aprila, u Kontakt galeriji SKC-a biće otvorena izložba „Paralelna stvarnost“, autorke Jelene Jelače. Izložbu će otvoriti Ksenija Marinković, istoričarka umetnosti.

Još članaka...

×