Cineplexx BIG Kragujevac: Bogat repertoar za sve ukuse! - iKragujevac


Kultura
Ove nedelje, posetioci Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa imaju priliku da uživaju u širokom spektru filmskih ostvarenja, od kvalitetnih dramskih produkcija do uzbudljivih animiranih avantura. Ovaj bioskop donosi najnovije naslove sa višestrukim nominacijama za Oskara, domaću produkciju koja obećava, kao i specijalne poklone povodom Dana žena.


Jedan od najiščekivanijih filmova ove nedelje je "Bartonova akademija", drama koja je osvojila srca publike širom sveta svojom emotivnom pričom o povezanosti između profesora, učenika i školske kuvarice tokom božićnog raspusta. Ova produkcija ima nekoliko nominacija za prestižnu filmsku nagradu Oskar.

Osim toga, ljubitelji ratnih drama će uživati u filmu "Zona interesa", koji se takođe ističe svojom kvalitetnom produkcijom i izvanrednim glumačkim izvedbama.

Domaća filmska scena nije izostavljena, jer će publika imati priliku da pogleda "Ruskog konzula", ostvarenje koje nosi značajnu emotivnu težinu, naročito imajući u vidu nedavni gubitak glumca Žarka Lauševića. Ovaj film prati priču srpskog doktora koji dobija premeštaj u bolnicu u Prizrenu i tu se susreće sa tajanstvenim profesorom istorije, Ruskim konzulom, čija vera u povratak Rusije i srpsko prisustvo na Kosovu ostavlja snažan utisak na publiku.

Za najmlađe posetioce, bioskop priprema "Kung Fu Panda 4", animiranu avanturu koja će ih nasmejati i oduševiti.

Ali to nije sve! Ljubitelji horora će biti zadovoljni dolaskom filma "Imaginarni" iz studija Blumhouse, koji istražuje tamne aspekte imaginarnih prijatelja na način koji će sigurno pružiti nezaboravno iskustvo gledaocima.

Poseban događaj u bioskopu Cineplexx BIG Kragujevac očekuje se 7. marta od 20 časova, kada će biti održana specijalna projekcija filma "Ruski konzul". Nakon projekcije, deo autorske i glumačke ekipe će se predstaviti publici, obećavajući zanimljiv uvid u proces stvaranja ovog emotivnog ostvarenja.

Ne zaboravite da Cineplexx BIG Kragujevac bioskop priprema posebna iznenađenja povodom Dana žena! Dame će imati priliku da osvoje Philps fenove, vaučere za YoloBook proizvode, Slikaj & Cirkaj radionice, kao i poklone od partnera bioskopa, kompanije Nudes.

Uživajte u najboljim filmskim ostvarenjima i specijalnim događajima u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu