As soon as you open an account Bet365 will send you a 10 digit Offer Code via email. Receive Your £200 bet365 Welcome Promo Bonus plus £50 Mobile Promo


U okviru realizacije projekta pod nazivom “Lokalna partnerstva za zapošljavanje mladih 2“, koji sprovodi Razvojni biznis centar Kragujevac, u saradnji sa preduzećima Milanović Inženjering, Gorenje MDM i Unior komponents, a finansira Grad Kragujevac, uspešno je završen program obuke za 20 mladih polaznika, od kojih će 14 najboljih, od čega šest devojaka, obavljati šestonedeljnu praksu u ovim preduzećima.

Još članaka...

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac

×