Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca se plasirali u plej-of Superlige nakon pobede nad Voždovcem - iKragujevac


Sport

Fudbalski klub Radnički 1923 iz Kragujevca ostvario je važnu pobedu nad ekipom Voždovca rezultatom 2:1 u gostima, osiguravajući tako peto mesto na tabeli i ulazak u plej-of Superlige.

U uzbuđujućoj utakmici koja je odigrana u Beogradu, fudbaleri Radničkog uspeli su da zabeleže važnu pobedu. Vodstvo su preuzeli već u 11. minutu golom Vasilija Đurića, ali je taj gol bio poništen zbog ofsajda nakon intervencije sudije.

Međutim, to nije obeshrabrilo igrače Radničkog, koji su nastavili da napadaju. Milutin Vidosavljević je uspeo da postigne gol u 71. minutu, postavljajući konačan rezultat u korist Radničkog.

Ipak, uzbuđenje nije prestalo ni nakon tog gola, jer je domaći tim u poslednjim trenucima utakmice postigao gol koji je doneo izjednačenje. Međutim, radost Voždovca je kratko trajala, jer je gol naknadno poništen zbog ofsajda.

Ova pobeda je od velike važnosti za ekipu Radničkog, koja sada ima 50 bodova i nalazi se na petom mestu na tabeli. Ovo mesto osigurava im plasman u plej-of Superlige, gde će se takmičiti sa najboljim ekipama u zemlji.

U prvom kolu plej-ofa, fudbaleri Radničkog dočekaće ekipu Čukaričkog, a očekuje se da će ova serija utakmica biti izuzetno uzbudljiva i neizvesna.

Navijači Radničkog mogu biti ponosni na svoj tim, koji je pokazao izuzetnu borbenost i karakter tokom cele sezone, te se sada sa nestrpljenjem i optimizmom očekuju naredni izazovi u plej-ofu Superlige.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu