Film "Za danas toliko" premijerno u Kragujevcu - iKragujevac


Kultura

Od reditelja nagrađivanog hita ,,Moj jutarnji smeh“, Marka Đorđevića, stiže novi film ,,Za danas toliko“ koji će premijerno biti prikazan u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu, u četvrtak, 28. marta.

Zbog velikog interesovanja i tri rasprodate sale, otvorena je još jedna projekcija od 22.15 časova, na kojoj će publici predstaviti deo autorske i glumačke ekipe pre početka projekcije. 

Spremanjem omiljenih mu kolača – čupavaca, Šarenci uspevaju da namame najstarijeg brata da dođe kući. Vreme kao da prestaje da postoji i počinje bajka o srećnim ljudima. Naizgled obični letnji dani postaju neobični. Zaljubljeni u život, oni uzdižu realnost iznad tla, rasterujući tamne oblake vedrinom.

Glavne uloge tumače Filip Đurić, Ivana Vuković, Nikola Rakočević, Goran Bogdan, Miona Pejaković, Milića Jovanović. Ivana Vuković osvojila je nagradu „Beogradski pobednik“ na ovogodišnjem FEST-u za najbolju glumicu za lik u filmu “Za danas toliko” „koji spaja sve segmente umetničkog dela i čini da ono postane harmonično. Brilijantno kontrolisana gluma optimistične osobe koja nikada ne podlegne klišeima i površnosti“, ocenio je žiri tada.

Trejler filma ,,Za danas toliko“ - https://youtu.be/1gp8sZ6VVVQ

Goste Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa pozdraviće deo autorske i glumačke ekipe filma nakon projekcija od 20, 20.15 i 20.30 časova, kao i pre projekcije od 22.15 časova.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu