Rukometaši Radničkog 1964 se sastaju u kupu Srbije sa rivalom sa kojim su ukrstili koplja pre dva dana u prvenstvenom meču u utorak 7. novembra u hali „Jezero“.

Tradicionalna manifestacija “Dani atletike” održana je ovog vikenda u hotelu “Šumarice” u Kragujevcu u organizaciji Atletskog saveza Srbije. Tom prilikom okupilo se preko 200 predstavnika atletskih klubova, saveza i strukovnih organizacija našeg sporta.

Članovi Tekvondo akademije Kragujevac osvojili su četiri medalje, zlatnu, dve srebrne i bronzanu, na turniru “Vojvodina open” u Novom Sadu. Kragujevački klub je osvojio i pehar za prvo mesto u sveukupnom plasmanu seniora A.

Rukometašice Radničkog 1964 su u okviru petog kola Prve lige Zapad savladale kao gošće ekipu „Župe“ u Aleksandrovcu rezultatom 21-16,poluvreme 10-10 i tako zabeležile i treću pobedu u 5 odigranih kola.

Škola rukometa koja egzistira u oviru RU RADNIČKI 1964 nastavlja rad na omasovljavanju našeg trofejnog,olimpijskog sporta u cilju približavanja čari ove igre školskoj deci na teritoriji Kragujevca. 

Još članaka...

×