Vesti - iKragujevac


Svaka treća reklamacija u kupovini odnosi se na obuću, a kupci se najviše žale da trgovci ne prihvataju reklamacije. Proveravali smo da li su kupci objektivni, ali i čija je reč poslednja kada se odlučuje da li će se reklamacija uvažiti.

KRAGUJEVAC - Na Šumadija sajmu održaće se Dečiji sajam “ Novogodišnji bazar – Zimska čarolija “ u periodu od 21 do 23 decembra gde će se predstaviti preko pedeset izlagača, od zabavnih parkova, dečije konfekcije , igračaka, kreativnih i edukativnih centara, škola stranih jezika i mnogi drugi.

Najavljivani sneg napraviće haos ovog vikenda. U narednim satima temperatura u gradovima biće idealna za formiranje snežnog pokrivača, a padavine će se nastaviti i tokom vikenda. Sneg će padati do kraja dana, ali i u subotu i nedelju. U nedelju popodne formiraće se pokrivač od čak 20 centimetara snega.

Više roditelja koji sumnjaju da su im deca ukradena iz porodilišta podnelo je nove krivične prijave, po kojima su tužilaštvo i policija počeli da postupaju u Kragujevcu, Požarevcu, Kruševcu, Nišu, Kraljevu i Leskovcu. Ovo je potvrdio Radiša Pavlović, predsednik Udruženja "Za istinu i pravdu o bebama" i član državne Komisije za utvrđivanje propusta državnih organa u slučajevima nestalih beba.

Još članaka...