Pobeda Radničkog 1923 protiv Čukaričkog u spektakularnoj utakmici - iKragujevac


Sport

Fudbalski teren kragujevačkog Radničkog 1923 bio je poprište epske borbe koja će se dugo pamtiti. Današnja utakmica 31. kola Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Čukaričkog završena je rezultatom 4:3 u korist domaćina.

Radnički 1923 je ušao u meč odlučno, a već u šestom minutu Matija Gluščević postigao je prvi gol, najavljujući žestoku borbu. Međutim, Čukarički nije nameravao olako predati, te su Luka Adžić i Vinisijus Melo u 13. i 15. minutu odgovorili brzim golovima, okrećući rezultat u svoju korist.

Ipak, Radnički 1923 nije ni trenutka posustajao. Dilan Ortiz izjednačio je u 29. minutu, ali Melo je ponovno pogodio mrežu domaćina u 41. minutu, donoseći Čukaričkom novo vođstvo.

U drugom poluvremenu, Radnički 1923 je krenuo u ofanzivu koja je bila nagrađena. Vasilije Đurić u 56. minutu i Pavle Ivelja u 82. minutu postigli su golove koji su obradovali navijače i doneli pobedu svojoj ekipi.

Ova pobeda nije samo važna zbog samog rezultata, već i zbog pozicije na tabeli. Sa ovom pobedom, Radnički 1923 se popeo na četvrto mesto sa 53 boda, dok Čukarički ostaje na šestoj poziciji sa 48 bodova.

Sledeći izazov za Radnički 1923 će biti gostovanje Napretku, dok će Čukarički dočekati ekipu Mladosti.

Današnja utakmica je bila prava fudbalska poslastica, ispunjena uzbuđenjem i golovima, koja će se još dugo prepričavati među ljubiteljima fudbala.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu