Filip Kostić na meti premijerligaških klubova: Hoće li srpski as zasijati u Engleskoj? - iKragujevac


Sport

Srpski fudbalski maestro, Filip Kostić, nalazi se na pragu potencijalnog prelaska u Premijer ligu, stvarajući uzbuđenje među navijačima i stručnjacima dok se spekuliše o njegovoj budućnosti. Kostić, čije ime je postalo sinonim za izuzetan talenat i upornost, gradi impresivnu karijeru koja bi mogla doživeti novi vrhunac na engleskim terenima.

Karijera Filipa Kostića, poput lavine, dobila je zamah od dana kada je branio boje Radničkog iz Kragujevca, a od tada je njegov uspon bio nezaustavljiv. Putovanje ga je vodilo kroz Holandiju, Nemačku, pa sve do italijanskog diva, Juventusa. Dok su se spekulisali njegovi izgledi za prelazak u Premijer ligu, saznajemo da bi ovog leta mogao da se dogodi dugo očekivani prelazak.

Prema izvorima iz uglednog sportskog lista "Tutosport", Kostić je postao meta interesovanja za dva ugledna premijerligaška kluba, Kristal Palas i Vest Hem. Važno je napomenuti da je cena za ovog srpskog reprezentativca niža od njegove realne vrednosti, što bi moglo da privuče pažnju ovih klubova i učini transfer izvodljivim.

Procenjena vrednost Filipa Kostića iznosi oko 10 miliona evra, što ga čini pristupačnim ciljem za klubove koji žele da unaprede svoje redove sa iskusnim i talentovanim igračem. S obzirom na činjenicu da Kostić ove sezone nije dobio toliko prilike za igru u dresu Juventusa kao u prethodnoj sezoni, jasno je da bi potraga za novim izazovima mogla biti na pomolu.

Dok se spekuliše o mogućem prelasku u Premijer ligu, navijači se nadaju da će srpski as konačno dobiti priliku da zablista na engleskim terenima. Uz to, nadolazeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj predstavljaće dodatnu priliku za Kostića da pokaže svoje veštine kao velika uzdanica reprezentacije Srbije pod vođstvom selektora Stojkovića.

Dok čekamo na konačnu odluku Filipa Kostića, navijači širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju njegov sledeći potez, nadajući se da će srpski fudbaler doneti svoj magični dodir na najvećoj fudbalskoj pozornici. Hoće li Kostić odlučiti da obuče dres Premijer ligaša? Odgovor na to pitanje saznaćemo u narednim nedeljama.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu