Novi vodič "Budući koraci" iz Ustanove kulture "Koraci": Neizostavni resurs za buduće školarce i studente - iKragujevac


Kultura

U poslednjem izdanju Ustanove kulture "Koraci", svetlo dana je ugledao drugi broj vodiča za đake i studente, nazvan "Budući koraci". Ovaj izuzetno koristan resurs, poput svog prethodnika, obiluje obimnim sadržajem iz različitih sfera, pre svega fokusiranog na obrazovanje.

Saveti i informacije koje ovaj vodič pruža su neizostavni za osnovce, srednjoškolce i njihove roditelje. Jedna od najvažnijih faza u životu jedne mlade osobe je izbor škole ili fakulteta, a ovaj vodič im pruža neophodnu podršku i informacije za donošenje pravilnih odluka.

"Budući koraci" pruža obilje informacija o obrazovnim institucijama u Kragujevcu i širom Srbije. Od različitih školskih programa do mogućnosti za studiranje i perspektivnih karijera, ovaj vodič je najpraktičniji vodič za sve one koji su na putu ka svojoj budućnosti.

Onima koji su zainteresovani za pristup vodiču, obezbeđeno je besplatno deljenje u obliku štampanog ili elektronskog izdanja. Elektronska verzija dostupna je preko sledećeg linka: https://online.fliphtml5.com/nozuq/qhab/.

Ustanova kulture "Koraci" nastavlja da bude suputnik svojim korisnicima u svim fazama njihovih obrazovnih i profesionalnih putovanja. Sa "Koracima" u korak s vremenom, u želji da budu prva strana svih koji teže ka obrazovanju i uspehu.

Za dodatne informacije i pitanja, molimo posetite Ustanovu kulture "Koraci" u Kragujevcu ili kontaktirajte preko e-pošte na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Sa željom za uspehom i obrazovanjem za sve!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu