Grad donirao elektronske oklope Tekvondo klubu „Broj 1“ - iKragujevac


Sport

Mladi tekvondisti kluba „Broj 1“ večeras su prvi put bili u prilici da osete prednosti tehničke podrške tokom treniranja isprobavši elektronske oklope koje im je uručio član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović.

Ovaj komplet opreme, takozvana „dvojka“, prvi put je viđena u Kragujevcu, a znači mnogo. To će deci pomoći da se što adekvatnije pripreme za takmičenje i sutra postižu još bolje rezultate, osvajaju još sjajnija odličja, da ovaj klub, ovaj grad i Srbiju predstavljaju na najbolji način, rekao je Stevović. On je istakao da su deca koja ovde treniraju već dosta motivisana rezultatima koje klub ostvaruje, upornim roditeljima koji ih dovode na treninge, trenerima koji su sjajni pedagozi, ljudi koji svoj posao rade na najbolji mogući način, kao i sopstvenim postignućima i da je ova donacija još jedan dodatni motiv koji od njih može da stvori buduće šampione i seniore spremne da se kvalifikuju na Olimpijske igre. Ovo je klub koji ima veliku i dobru budućnost, mesto na kome nema laži i prevare, gde mladi sportisti pokazuju svoje umeće, ono što su uvežbali prethodnih dana, meseci, godina. Grad će kao i do sada stajati iza njih i pomoći da ova deca ostvare svoje snove, poručio je Stevović.

Predsednik Tekvondo kluba „Broj 1“, Radomir Berbatović, kaže da se klub konstantno razvija i iz meseca u mesec ima sve više članova, a potvrda dobrog rada su rezultati koje deca ostvaruju na takmičenjima i pored toga što nisu mogli da ih pripreme da adekvatno odgovore protivnicima jer u Beogradu, Vojvodini i Nišu već imaju ovakvu vrstu opreme i puno su uvežbaniji. Deca su do sada srcem radila za svoj grad i svoj klub, a zahvaljujući donaciji Grada Kragujevca, sada imamo opremu koja će nam pomoći da mlađe kadete pripremimo za buduća takmičenja. Pokazali su da to mogu i srcem, ali sada će moći i tehnički, rekao je Berbatović.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu