Utvrđena preliminarna lista bodovanja za prijem dece u predkškolske ustanove - iKragujevac


Vesti

Komisija za prijem dece na celodnevni boravak u predškolske ustanove čiji je osnivač grad Kragujevac, utvrdila je preliminarnu listu bodovanja i rangiranja dece za prijem u predškolske ustanove, na osnovu koje je utvrdila i preliminarni spisak primljene dece po vrtićima predškolskih ustanova „Nada Naumović“ i „Đurđevdan“ za radnu 2024/2025. godinu.

Preliminarna lista obuhvata svu decu za koju su podneti blagovremeni i potpuni zahtevi, a zbog praznika, prigovori protiv preliminarne liste i preliminarnog spiska mogu se podneti Komisiji u roku od osam dana, u periodu od 7. do 14. maja 2024. godine u vremenu od 9 do 14 časova.

Prigovor se podnosi u pisanoj formi, lično na obrascu koji je usvojila Komisija u kancelariji br. 2 u Ulici Prvoslava Stojanovića 10B.

Preliminarne liste bodovanja i rangiranja za prijem dece u predškolske ustanove čiji je osnivač Grad i preliminarni spisak primljene dece po vrtićima, zaključci o povlačenju, odbacivanju duplih, duplih elektronskih i nepotpunih zahteva kao i obrazac prigovora mogu se preuzeti na internet stranicama predškolskih ustanova „Nada Naumović“ i „Đurđevdan“.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu