Euforija u Kragujevcu: FK Radnički 1923 nagradjuje navijače besplatnim ulazom za ključni Duel protiv Mladosti - iKragujevac


Sport

Euforija je zavladala gradom! Rukovodstvo FK Radnički 1923 donelo je odluku koja je obradovala sve navijače - besplatan ulaz za predstojeći ključni duel protiv Mladosti!

Utakmica 33. kola plej-of grupe Mocart bet Super lige Srbije igraće se u četvrtak od 16 časova na stadionu "Čika Dača". Kragujevčani su odlučni da iskoriste ovu priliku na najbolji mogući način u borbi za evropsku poziciju.

Rukovodstvo kluba je prepoznalo važnost podrške navijača u ovom ključnom trenutku sezone te su odlučili da nagrade vernost i strast svojih pristalica besplatnim ulazom na stadion. Očekuje se da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, a atmosfera će biti nezaboravna.

Kragujevčani se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli, sa 56 bodova, samo pet kola pre kraja prvenstva. Iza njih su Vojvodina i Čukarički sa po 51 bodom. U slučaju da Crvena zvezda osvoji kup, prve pet ekipa na tabeli obezbediće plasman u Evropu.

Ukoliko Vojvodina trijumfuje u finalnom meču kupa, četiri ekipe sa najboljim plasmanom na tabeli obezbediće svoje mesto u evropskim takmičenjima. Ova utakmica protiv Mladosti ima presudan značaj u ostvarivanju ciljeva kluba, te se očekuje da će igrači, uz podršku navijača, dati sve od sebe kako bi ostvarili pobedu.

Navijači su pozvani da dođu u što većem broju i podrže svoj omiljeni tim u ovom važnom duelu. FK Radnički 1923 je spreman za izazov, a uz podršku sa tribina, nadaju se pobedi i koraku bliže evropskim takmičenjima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu