Uručeni automobili dobitnicima u igri “Uzmi račun i pobedi” - iKragujevac


Vesti

Dobitnicima u drugom izvlačenju nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” su u Kragujevcu svečano uručeni ključevi automobila FIAT 500L.

Ključeve 12 automobila uručio je državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nenad Nerić, koji je posle potpisivanja ugovora o primopredaji vozila čestitao dobitnicima i istakao da vlada i organizatori nagradne igre imaju cilj da “uzimanje računa postane svakodnevna navika”.

Naveo je da će se “u bazenu” iz kojeg će 17.marta biti izvučene nagrade trećeg ciklusa, trenutno nalazi četiri miliona koverata.

Među dobitnicima dvoje su iz Zrenjanina, dok je po jedan 500L otišao u Pirot, Deronje, Loznicu, Đurđevo, Aleksandrovac, Leskovac, Leštane, Suboticu, Vranje i Bor.

U prvom krugu nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” koji traje do 31.marta predviđena su još dva izvlačenja 17. i 24. marta, a u drugom krugu u aprilu predviđena četiri izvlačenja.

Pravo da učestvuju u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Srbije koji treba da pošalju 10 računa ili slipova otkucanih od 1. januara ove godine u iznosu od najmanje 100 dinara.

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” organizuje se u okviru akcije Vlade Srbije “Godina borbe protiv sive ekonomije” u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Savezom za fer konkurenciju.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu