VELIKA VREMENSKA PROGNOZA ZA JANUAR: Koliko će biti sunčanih dana i da li nas čeka snežni Božić - iKragujevac


Vesti

Zadnji dan 2017. godine proći će bez padavina, a temperatura u novogodišnjoj noći biće u plusu, od 2 do 9 stepeni. Prvi dan 2018. sunčano i toplo sa temperaturom do 12 stepeni

U prvom mesecu 2018. godine, kako predviđaju meteorolozi, imaćemo svega 6 kišnih dana s mogućnošću susnežice i vejavice. Ostatak meseca biće uglavnom sunčano s periodima oblačnosti.

Zadnji dan 2017. godine proći će bez padavina, a temperatura u novogodišnjoj noći biće u plusu, od 2 do 9 stepeni. Prvi dan 2018. sunčano i toplo sa temperaturom do 12 stepeni.

Naredne dane 2, 3, 4, 5. i 6. temperatura malo iznad proseka za ovo doba godine, od 2 do 7 stepeni, dok će se za ovaj Božić zabeleti pojedini delovi Srbije. Temperatura za Božić od -2 do 4 stepena, dok meteorolozi sneg u Kragujevcu predviđaju drugi dan Božića.

U Kragujevcu i široj okolini srednja maksimalna temperatura vazduha tokom prvog meseca biće oko 5,8 stepeni. U prvoj polovini januara kišu možemo očekivati oko 11. januara.

Dnevna temperatura u januaru neće padati ispod nule, kretaće se od 1 do 12 stepeni. U narednom periodu neće biti jako izražene vremenske oscilacije pa će najveća temepraturna razlika biti oko 5 stepeni.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu