POPUSTI ZA KRAGUJEVČANE: Otvaranje praznične sezone u šoping centru Plaza - iKragujevac


Vesti

U Šoping centru Kragujevac Plaza danas je otvorena praznična sezona sjajnih iznenađenja i specijalnih popusta koji će trajati do nedelje 10. decembra.

Na centralnom atrijumu, 8. decembra u 19 časova nastupiće gudački kvartet„Wonder Strings“ koji će uz tonove klasične muzike i savremene hitove poseticoma dočarati magiju praznične atmosfere.

Najmlađi posetioci uživaće u specijalnom, dečijem, kutku na prvom spratu centra u kome ih očekuje kreiranje ukrasa i kićenje jelke od 16 do 20 časova. Za pobednike Instagram konkursa „najslađi ukras“, Šoping centar Kragujevac Plaza je pripremio poklone.

U subotu 9. decembra u 12 časova Plaza će svoja vrata otvoriti za ljubimce svih vrsta i upoznati ih sa Deda Mrazom koji specijalno dolazi zbog četvoronožnih ljubimaca i donosi paketiće. Ove godine i napuštene kuce i mace obradovaće se novogodišnjim praznicima, a u ulozi Deda Mraza biće svi oni koji budu došli na druženje u Šoping centar Kragujevac Plaza.

Praznična sezona u Šoping centru Kragujevac Plaza trajaće do 10. januara 2018. godine kada će svi posetioci uživati u sjajnoj kupovini i zabavi, specijalnom repertoaru Cineplexx bioskopa i brojnim iznenađenjima.

Spisak radnji u kojima posetioce očekuju popusti i program otvaranja praznične sezone možete videti na Kragujevac Plaza facebook stranici www.facebook.com/kgplaza i sajtu www.kragujevacplaza.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu