Obavljeni razgovori sa stanovnicima naselja Ilićevo, Maršić i Korman - iKragujevac


Vesti

Izbori za Savete mesnih zajednica su izbori gde građani imaju priliku da iskažu svoju volju i odaberu najbolje među njima.

Predsednik Skupštine grada, Miroslav Petrašinović sa zamenikom gradonačelnika, Ivicom Momčilovićem, Ratkom Tomaševićem, članom gradskog veća za unapređenje položaja penzionera u lokalnoj samoupravi, Zoranom Prokićem, članom Gradskog veća za zaštitu i unapređenje životne sredine i Jasminom Predojević, pomoćnikom gradonačelnika za održivi i ravnomerni razvoj grada i saradnju sa udruženjima i Miodragom Nikolićem, zamenikom predsednika skupštine, kao i sa odbornicima u Skupštini grada Kragujevca juče je obišao naselja Ilićevo, Maršić i Korman, gde je sa kandidatima i stanovnicima tih naselja obavio razgovore.

U Ilićevu, kandidati za Savet mesne zajednice, Dragan Ilić, Živana Denić, Miloš Sekulić, Milider Vasić i Jovan Mikailović su napomenuli da bi u narednom periodu trebalo rešiti probleme sa uličnom rasvetom u pojedinim ulicama, neophodno je rešiti i problem sa košenjem zelenih površima. Tom prilikom Miroslav Petrašinović je napomenuo da postoje 78 Mesnih zajednica, da ih sve treba obići. Situacije u Mesnim zajednicama su različite, negde je lošija, negde bolja, ali će svakako lokalna samouprava sve učiniti da pomogne našim sugrađanima, da olakša i ulepša detinjstvo naše dece.

U naselju Maršić, kandidati za Savet mesne zajednice Lidija Štrbac, Žika Jović, Dragica Samailovič, Stojče Trajković i Dalibor Danić su istakli da imaju problem sa putnom infrastrukturom, ali i uličnom rasvetom.

Prilikom razgovara sa našim sugrađanima iz naselja Korman, moglo se zaključiti da imaju problem uličnom rasvetom. Oni su svesni situacije u kojoj se grad trenutno nalazi i toga da je u ovom trenutku to značajna investicija, ali će biti strpljivi u iščekivanju asfaltnog puta. Kandidati za Savet mesne zajednice su Radomir Radovanović, Goran Milošević i Miroslav Miša Stemenković. 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu