AKO STE LJUBITELJ INSTAGRAMA OVO ĆE VAS ODUŠEVITI:Instagram od sada radi bez interneta - iKragujevac


Vesti

Oflajn opcija na Android aplikaciji trebalo bi da olakša upotrebu korisnicima sa lošijim internetom.

NA Fejsbukovoj F8 konferenciji, Instagram je najavio da dodaje oflajn podršku za svoju Android aplikaciju, tako da možete gledati i stvarati objave čak i bez konekcije.

Instagram je uveo oflajn opciju na svojoj Android aplikaciji, koja bi trebalo da olakša upotrebu korisnicima sa lošijim internetom, prenosi mondo.rs.

Funkcioniše tako što sve objave koje je vaš telefon već preuzeo dok je bio povezan na internet će biti dostupne za pregled, komentarisanje, lajkovanje i čuvanje. Takođe, moći ćete da pravite objave i čuvate ih spremne za kačenje na internet, pa kada budete ponovo onlajn, sve što ste do tada uradili biće okačeno na servere aplikacije.

Bićete u mogućnosti i da vidite sadržaj koji ste prethodno učitali, kao što su profili koje ste posetili i objave u Explore tabu.

Ova novina bi trebala da poveća popularnost koju Instagram ima u zemljama gde su internet konekcije generalno lošije. Za sada još nije poznato da li će se opcija oflajn korišćenja proširiti i na Stories opciju, koju koriste 200 miliona korisnika od ukupno 600 miliona koliko ih ima na ovoj društvenoj mreži.

Takođe, Instagram je dodao nekoliko novih opcija, uključujući selfi stikere i mogućnost da grupišete sačuvane fotografije u kolekcije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu