Gradonačelnik Nikolić čestitao kompaniji FCA na dobijenom priznanju - iKragujevac


Vesti

Kompanija FCA Srbija, uspela je da dostigne sjajan, srebrni nivo u Proizvodnji svetske klase (World Class Manufacturing – WCM), vodećem međunarodnom standardu za organizaciju proizvodnje.

Fabrika je pokazala izuzetnu posvećenost menadžmenta i svih zaposlenih, dok su najznačajnija poboljšanja postignuta u oblasti logistike i razvoja zaposlenih, rekao je pored ostalog Francesco Ciancia, direktor fabrike FCA Srbija, na sastanku sa gradonačelnikom Kragujevca Radomirom Nikolićem na kome je bilo reči o dosadašnjoj saradnji, ali i budućim koracima kako bi se unapredilo partnerstvo između FCA i grada. Ovo je izuzetno brzo napredovanje u proizvodnji svetske klase imajući na umu da je u pitanju veoma mlada fabrika koja je počela proizvodnju modela Fiat 500L u julu 2012. godine, i da je bronzani nivo WCM standarda dostigla prošle godine. To je veliki podsticaj za naš dalji rad. Pokazali smo posvećenost menadžmenta i jaku motivaciju na svakom nivou u okviru fabrike“, izjavio je Francesco Ciancia.

Čestitajući na priznanju, Nikolić je podsetio da se dolaskom FIAT – a u grad koji je bio u veoma teškoj situaciji zbog propasti Zastave, sve promenilo, ne samo na ekonomskom planu već i u drugim segmentima života. Doneli ste u Kragujevac mnogo više od investicije – rekao je Nikolić. Najveći benefit je znanje koje ste preneli mladim ljudima, što se osećamo delom Evrope jer je Kragujevac opet na mapi auto industrije. Ovde su zahvaljujući FIAT – u Džonson kontrol, Manjeti Mareli i Sidžit, to nam mnogo znači, daje vetar u leđa kada razgovaramo sa potencijalnim investitorima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu