Nema mnogo ljubavnih parova na ulicama Kragujevca, ali pogledajte gde ljubavi ima (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Primetili smo ljubavnih parova nema mnogo na ulicama Kragujevca. Možda je to zbog tmurnih i hladnih dana?

Ali ljubavi ima u kragujevačkim izlozima.

Ako se ovih dana osećate usamljeno, ne brinite! Naučno je dokazano da proleće predstavlja pravo vreme za ljubav. Dolaze nam sve topliji dani i počinje sezona ljubavi.
Odavno je dokazano da nam u ovo doba godine „procveta“ duša. Sunce postaje smelije, a to je mamac za leptiriće u stomaku. Žene se osećaju privlačnije, a muškarcima se budi libido iz „zimskog sna“.
S dolaskom proleća stiže radost, lepršavost u mislima, snovima, pokretima i rečima. Bolje smo volje, radujemo se što ćemo odložiti teške zimske stvari i još teže misli, pa se čini da nam je i odraz u ogledalu lepši.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac