Planirana isključenja struje u Kragujevcu i okolini - iKragujevac


Vesti

Stanovnici Kragujevca i okolnih naselja biće suočeni sa planiranim isključenjem struje tokom današnjeg dana, dok će elektroprivredni radnici sprovoditi redovne aktivnosti održavanja i popravki na elektroenergetskoj mreži.

Prvo isključenje planirano je u periodu od 09:00 do 10:30 časova, na traforeonu "Baljići" u selu Dobri Do, što će uticati na snabdevanje električnom energijom u delovima Knića. Nakon toga, od 11:00 do 12:30 časova, Dragušica Gornja će biti bez struje, dok će istovremeno u vremenskom intervalu od 13:00 do 14:30 sati, Brestovac biti pogođen isključenjem.

U samom Kragujevcu, isključenja su planirana na nekoliko lokacija. U periodu od 09:00 do 12:00 časova, bez struje će biti Petra Drapšina 3-43, 2-12, Skorenovačka ulica, Radoja Koraća, Petra Pikasa, Otona Price 38-46, 41, 43, i 45. Nakon toga, od 10:00 do 12:00 sati, isključenje će biti izvedeno u delu grada koji obuhvata Ramaća Pastrma, dok će od 12:00 do 14:00 časova, struju izgubiti stanovnici naselja Dobrača Petrovići.

Elektroprivreda Srbije i distributivna preduzeća preporučuju građanima da tokom isključenja isključe sve električne uređaje kako bi se izbegle moguće štete prilikom ponovnog uspostavljanja napajanja.

Stanovnici pogođenih područja se mole za strpljenje i razumevanje, s obzirom na to da su planirana isključenja neophodna radi unapređenja kvaliteta elektroenergetske mreže i održavanja sistema. Takođe, savetuje se da se informišu o tačnim vremenima isključenja i preduzmu odgovarajuće korake kako bi se adekvatno pripremili za privremeni prekid u snabdevanju električnom energijom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu