Kancelarija za mlade pokreće humanitarnu akciju "Ulepšaj nekome maturu" - iKragujevac


Vesti

Kancelarija za mlade grada Kragujevca nastavlja svoju već tradicionalnu humanitarnu akciju pod nazivom "Ulepšaj nekome maturu". Ova akcija ima za cilj da obraduje maturantkinje i maturante koji nisu u mogućnosti da priušte haljinu ili odelo za matursko veče.

Haljine, odela, obuća, kao i aksesoari poput nakita, tašni, ešarpi i kravata mogu se doneti u prostorije Kancelarije za mlade, smeštene u ulici Rudnička 7a/5 (ulaz iz Bulevara kraljice Marije), u periodu od 15. do 30. aprila, radnim danima od 9 do 14 sati.

Važno je da donirana odeća bude čista i u dobrom stanju kako bi se što više mladih moglo obradovati ovom gestu podrške. Akcija je anonimna kako za one koji daruju, tako i za one koji će koristiti donirane odevne predmete.

Ova inicijativa Kancelarije za mlade grada Kragujevca pruža priliku svim građanima da doprinesu zajednici na način koji će obradovati mlade ljude i omogućiti im da proslave značajan trenutak u svom životu - matursko veče.

Pozivamo sve sugrađane koji su u mogućnosti da se pridruže ovoj lepoj akciji i doprinesu da maturantima omoguće nezaboravno iskustvo na njihovom maturskom večeru.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu