Obucite se toplo: Kragujevac očekuje sunčani dan sa niskim temperaturama i vetrom - iKragujevac


Vesti

Danas, 14. februara, u povod Sretenju i Danu državnosti Srbije, Kragujevčane očekuje vedro nebo sa suncem koje će obasjati prazničnu atmosferu. I dok vreme neće remetiti proslave, dobrodošla je opreznost zbog temperature i vetra.

Prema najnovijoj prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, Kragujevac danas očekuje delimično oblačno vreme. Sunčani zraci će se često probijati kroz oblake, stvarajući prijatnu atmosferu za šetnje i praznične događaje na otvorenom. Međutim, važno je napomenuti da će temperatura biti niska. Maksimalna dnevna temperatura neće preći 10°C, dok će najhladnije u zoru biti oko 0°C.

Pored toga, treba imati u vidu i pojačan severozapadni vetar. On će duvati brzinom od oko 21 km/h, što znači da će se subjektivna temperatura biti niža za nekoliko stepeni. Tako, pre odlaska na proslavu ili šetnju, obavezno se toplije obucite.

Ukupno, vremenska prognoza za Kragujevac na Sretenje obećava prijatno sunčano vreme, ali sa niskim temperaturama i prisutnim vetrom. Obucite se slojevito, poklonite pažnju zaštiti od hladnoće i uživajte u prazničnom ambijentu!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu