Konkurs za programe na letnjoj sceni - iKragujevac


Vesti

Na otvorenoj sceni u Velikom parku uskoro će biti realizovani sadržaji namenjeni mladima. Rok za prijavljivanje zainteresovanih autora programa u oblasti kulture i umetnosti, koji se bave pitanjima ove populacije, ističe krajem sedmice.

Javni konkurs za izbor programa koji će biti realizovani na otvorenoj sceni u Velikom parku, raspisan je prošlog četvrtka. Pravo učešća na konkursu imaju ustanove, organizacije, formalne i neformalne grupe koje se bave pitanjima mladih. Oni mogu da apliciraju programima u oblasti književnosti, muzičke i likovne umetnosti, scenskog stvaralaštva, kinematografije. U obzir dolaze i sadržaji koji se odnose na naučno-istraživačku i edukativnu delatnost u kulturi, kao i promotivni i informativni programi namenjeni mladima.

Odluka o prihvaćenim sadržajima biće doneta u roku od sedam dana, nakon čega će biti utvrđen i konačan raspored njihovog izvođenja. Detaljne informacije o uslovima učešća na konkursu i neophodnoj dokumentaciji dostupne su na internet stranici grada Krgujevca. 

Ovaj konkurs ne podrazumeva finansijsku podršku autorima programa.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu