Besplatna obuka iz finansijske pismenosti - iKragujevac


Vesti

Omladina JAZAS-a u Kragujevcu i Narodna banka Srbije organizovali su u Kancelariji za mlade besplatnu obuku iz finansijske pismenosti.

Cilj ove edukacije je da se mladi, koji prvi put ulaze u svet tekućih računa, platnih kartica i kredita, upoznaju sa svim neophodnim informacijama koje će im omogućiti lakše snalaženje.

Cilj finansijske edukacije građana, koju sprovodi Narodna banka Srbije, je podizanje opšteg znanja i pružanje informacija koje će mladima omogućiti bolje razumevanje sveta finansija kako bi se lakše odlučili ukoliko žele da investiraju svoj novac ili da se zaduže pod povoljnijim uslovima.

To je veoma važno za zaštitu mladih kada postanu korisnici bankarskih usluga, jer u suprotnom mogu da zapadnu u finansijske probleme.

Omladina JAZAS-a Kragujevac prepoznala je značaj i organizovala ovu besplatnu obuku u Kancelariji za mlade.

Besplatna edukacija o finansijskoj pismenosti privukla je dosta mladih koji planiraju da uskoro postanu korisnici bankarskih usluga.

Obuka nije vezana samo za oblast ekonomije već je prilagođena svim mladima koji prvi put ulaze u svet tekućih računa, platnih kartica, kredita.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu