Muta: Zadovoljan sam pobedom - iKragujevac


Sport

Posle pobede Radničkog nad Cibonom u poslednjoj utakmici ABA lige u 2013. godini trener Kragujevčana Miroslav Muta Nikolić nije krio zadovoljstvo osvajanjem novih bodova, mada ističe da nije zadovoljan igrom svog tima.

- Znao sam da će utakmica za nas da bude ovako teška, psihološki. Oni su izgubili par igrača, imaju finansijske probleme kao i mi. Došli su sa ekipom koja će, kao i mi, da se bori za opstanak, bez obzira što imaju osam pobeda, a mi pet. Nama je lakši raspored, oni se toga plaše. Odigrali su večeras odlično, nisu imali šta da izgube. 

- A mi, od onoga što smo dogovorili u svlačionici nismo ispoštovali ni jedan detalj. Žurili smo u napadu, "bacali" smo trojke, nismo imali unutrašnju igru preko Lešića, igrači su samovoljno preuzimali lopte, a nije bila takva taktika. Ipak, jako sam zadovoljan. Da me je neko pre utakmice pitao da pobedimo sa ovolikom razlikom, odmah bih prihvatio bez igre. 

Imamo dosta iscrpljenih igrača, Marinović je jako umoran. Zato smo doveli gospodina koji je večeras odigrao fenomenalno. Uneo je energiju, može da pogodi, može da organizuje. Imamo jednog dobrog igrača više u rotaciji. Svaka čast na pokazanom, izjavio je trener Radničkog.

izvor: kkradnicki.rs    foto: beta

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu