Vaterpolisti Radničkog u Novom Sadu - iKragujevac


Sport

Vaterpolisti Radničkog gostuju Vojvodini u Novom Sadu večeras od 19.00 časova. Šef stručnog štaba Radničkog Dejan Jovović izjavio je da ne očekuje lak posao protiv Novosađana.

- U prvom meču sa Vojovdinom imali smo dosta problema. Ta izuzetno teška utakmica je možda i najbolja opomena pred ovo gostovanje. Sigurno da Vojvodina nije na prošlogodišnjem nivou, otišlo im je par igrača, ali kada igrate protiv mlade ekipe koja u svom sastavu ima nekoliko potencijalnih reprezentativaca, očekujete da će ući u meč sa 150% svojih mogućnosti.

- Moramo ozbiljno da odradimo pripremu utakmice. Potrebno je da od prvog momenta uđemo sa profesionalnim pristupom i ne dozvolimo tim mladim igračima da pokušaju da se dokazuju protiv nas. Mislim da će Vojvodina iznenaditi nekog od jačih protivnika i nadam se da to nećemo biti mi – rekao je Jovović.

Dejan Jovović je izrazio veliko zadovoljstvo zbog pristiglog poziva i dodao da je to potvrda da i drugi prepoznaju viziju Radničkog.

- Moram da kažem da smo izuzetno počastvovani, jer je poziv stigao od strane moskovske oblasti koja organizuje taj turnir, što nas je pozitivno iznenadilo. To je jasan znak da su prepoznali projekat Radničkog i da u ovome što radimo ima puno toga pozitivnog. Zahvalio bih se prijateljima iz Moskve na ovom pozivu i nadam se da će tih poziva u budućnosti biti sve više i da će naše mlađe kategorije imati sve više prilike da učestvuju na turnirima koje organizuju druge poznate vaterpolo škole – izjavio je Jovović.

izvor/foto: vkradnicki.com

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu