KK Radnički: U Mađarsku po nove bodove - iKragujevac


Sport

Radnički u šestom kolu ABA lige gostuje Solonoku, susret u Mađarskoj je zakazan za subotu od 17 časova. Krilo Kragujevčana Sava Lešić ističe da Radnički ide u Mađarsku po novu pobedu.

- Solnok je jedna neugodna ekipa, pogotovo kada igraju kući u toj vreloj atmosferi koju prave navijači. Imaju više dobrih igrača, ali njihova igra dosta zavisi od Vorena. On pokriva pozicije jedan i dva, kreira igru, odlučuje o asistencijama, davanju poena. Ako uspemo da zadržimo koncentraciju kao u prethodnim utakmicama, ukoliko ponovimo nivo odbrane iz ovih mečeva u kojima smo pobeđivali, možemo da se nadamo trijumfu u Mađarskoj, navodi Lešić.

Radnički i Solnok su se sastajali dva puta u ABA ligi. Srpski predstavnik je u oba navrata bio uspešniji. 

- Imamo jako dobru atmosferu sve vreme, još od priprema. Dodatno smo pojačali raspoloženje ovim vezanim pobedama u Jezeru, nad Bizonsima, Olimpijom i Spartakom. Naravno, posle tri uspeha ne smemo da poletimo, moramo da budemo čvrsto na zemlji. Razmišljamo samo od utakmice do utakmice. Nema osvrtanja na osvojene poene, moramo da upisujemo nove. Neće nam biti lako u Mađarskoj, ali dolazimo po bodove, izjavio je Lešić

izvor/foto: kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu