Ivančević: "Čestitam momcima na pobedi" - iKragujevac


Sport

Šef struke Kragujevčana Radmilo Ivančević čestitao je svojim izabranicima na trijumfu koji su ostvarili u devetom kolu JSL i istakao da je igra prikazana na Karaburmi bila najbolja u dosadašnjem toku sezone.

"Čestitam mojim momcima na pobedi, mislim da su odigrali najbolju utakmicu u ovom prvenstvu. Znali smo da igramo protiv mlade ekipe koja ima izuzetnog napadača poput Damjanovića. Uspeli smo nakon golova da kontrolišemo utakmicu" rekao je Ivančević.

Kragujevčani su vrlo lako došli do dva gola prednosti ali su nakon gola Dražića i Damjanovića strepeli hoće li poneti čitav plen iz prestonice.

"U jednom trenutku smo igrali katastrofalno i doveli pobedu u pitanje. Srećno smo uspeli da se odbranimo i da privedemo utakmicu kraju. U atraktivnoj utakmici, ostvarili smo veoma važnu pobedu za nas i čestitam igračima oba tima" istakao je Ivančević.

Nakon devet odigranih utakmica fudbaleri Radničkog zauzimaju trinaestu poziciju na tabeli sa 10 osvojenih bodova a naredni meč igraju na domaćem terenu protiv Spartaka iz Subotice.

izvor: sportske.net   foto: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu