ZZŠ: Protiv rebalansa budžeta Kragujevca - iKragujevac


Politika

Predlog odluke o rebalansu budžeta prilika je da saberemo šta je Grad Kragujevac uradio, šta je iz budžeta isplaćeno krajem prošle i početkom ove godine – rečeno je na konferenciji za novinare odborničke grupe Zajedno za Šumadiju koja je održana tokom skupštinskog zasedanja.

Bojan Stojadinović, šef te odborničke grupe i izrazio sumnju da će Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri ispuniti svoja obećanja o konsolidaciji budžeta i popravljanju stanja javnih finansija i javnih preduzeća.

Tom prilikom Stojadinović je podsetio na zaključke prve sednice Gradskog veća u senci, odnosno da će odbornička grupa ZZŠ glasati protiv rebalansa budžeta. Istovremeno, apelovali su na gradsku upravu, gradonačelnika i Gradsko veće da raspišu javni poziv za finansiranje sportskih klubova i organizacija jer ovakvim ponašanjem “gase“ sportske klubove – rekao je Stojadinović.

Odbornik ZZŠ Olivera Nikolić govorila je o razvoju poljoprivrede i sela i tom prilikom istakla da odgovorni za tu oblast pokazuju malo interesovanje. U svakom slučaju, svojim činjenjem ili nečinjenjem, rekla je Olivera Nikolić sadašnja vlast, mnogo bolje od nas, poslaće jasnu poruku građanima Kragujevca.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu