Srpska narodna partija predala listu Gradskoj izbornoj komisiji - iKragujevac


Vesti

Srpska narodna partija Kragujevac koja na predstojećim lokalnim izborima nastupa u koalicija sa Srspko ruskom partijom „Vukovi“, večeras je Gradskoj izbornoj komisiji predala listu sa 29 odborničkih kandidata.

Kandidat za gradonačelnika i nosilac zajedničke izborne liste koja nosi naziv „Sad ili nikad – Kragujevac bira“ (Srpska narodna partija, Srpska desnica, Udruženje boraca „Šumadija“) je Ana Popović, predsednica Gradskog odbora SNP Kragujevac.

Zadovoljstvo mi je što sam na čelu jedne mlade nacionalne priče. Naši ciljevi su ostali isti – porodica na prvom mestu i zalaganje za otvorenu saradnju sa Ruskom Federacijom, što je na lokalnom nivou itekako moguće, jer postoji ogroman potencijal, poručila je Ana Popović. Mi nećemo obećavati kule i gradove već ćemo se truditi da rešavamo realne, svakodnevne probleme građana, sve ono što vide kad izađu iz svojih stanova. Kada se ti problemi reše možemo da govorimo o projektima velelepnih zdanja. Kod nas je porodica na prvom mestu, jer je ona stub društva. Zdrava porodica znači zdrava lokalna sredina i zdravo društvo a što se mene lično tiče mame su na prvom mestu, kazala je Ana Popović, posle predaje liste GIK Kragujevac.

Ponosni što je Ana Popović, kandidat za gradonačelnika i nosilac liste, regionalni koordinator Ilija Radovanović je rekao da će Srpska narodna partija nastaviti da radi sve ono što su radili do sada i po čemu ih Kragujevčani prepoznaju. Na prvom mestu ćemo se boriti da rešavamo sve njihove komunalne probleme odnosno sve ono što Kragujevčanima najviše smeta kad izađu iz svojih dvoripta i zgrada. Uz zahvalnost svima koji su dali potpis podrške za učešće na izborima, Radovanović je poručio Kragujevčanima da veruju u njih, da ne obećavaju previše i da će uz podršku predsednika SNP dr Nenada Popovića raditi na inovacijama i saradnji sa Ruskom 3-1.jpg

2-1.jpgFederacijom.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu