Premijere u Cineplexx bioskopima ove nedelje: Od akcije do romantičnog trilera - iKragujevac


Kultura

Ova nedelja u Cineplexx bioskopima donosi širok spektar novih filmskih naslova, od uzbudljivih avantura do romantičnih trilera, spremnih da zadovolje ukuse svih ljubitelja sedme umetnosti.

Jedan od najiščekivanijih naslova je „Isterivači duhova: Ledena pretnja“, zasnovan na kultnom filmu iz 1984. godine. U ovom nastavku, Spengler porodica se vraća u Njujork, gde se udružuje sa originalnim Isterivačima duhova kako bi zaštitili svet od novog ledenog doba. Premijera ovog filma zakazana je za četvrtak, 11. aprila, u 20 časova u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu. Za sve posetioce pripremljeno je slatko posluženje pre projekcije, a najvatreniji fanovi će imati priliku osvojiti ekskluzivne poklone iz filma.

Drugi naslov koji obećava nezaboravno filmsko iskustvo je „Prisila“, priča o neočekivanoj vezi između tinejdžerke i svetske rokenrol zvezde, Elvisa Prislija. Ovaj film pruža uvid u privatni život jedne ikone, istovremeno ispunjen uzbuđenjem, usamljenošću i ranjivošću.

Za ljubitelje trilera tu je film „Pogrešan spoj“, koji prati susret studentkinje i starijeg muškarca, a koji se ispostavi kao sasvim drugačiji nego što je očekivala. Ova adaptacija hvaljene novele iz 2017. godine obećava napetu priču i iznenađujuće obrate.

Za one koji preferiraju filmske avanture sa mističnim elementima, tu je film „Radnička klasa ide u pakao“, koji istražuje natprirodne puteve nade i pravde kroz priču o radnicima koji se bore protiv korumpiranog sistema.

Na kraju, za ljubitelje muzike, u subotu, 13. aprila, u 15 časova u Cineplexx Galerija bioskopu biće prikazan muzički film „SUGA: AGUST D TOUR 'D-DAY' THE MOVIE“, koji će oduševiti fanove popularnog BTS sastava.

Ove nedelje, Cineplexx bioskopi su mesto susreta za sve filmske zaljubljenike, spremni da ih odvedu na uzbudljivo putovanje kroz svet kinematografije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu