Vesti - iKragujevac


Vreme u Srbiji za vikend i početkom sledeće nedelje biće suvo i toplije sa temperaturom iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine, te nas za vikend očekuje 10, a početkom sledeće nedelje i do 15 stepeni, kaže meteorolog Slobodan Sovilj.

U okviru mera aktivne politike zapošljavanja, grad Kragujevac je za tekuću godinu opredelio sedam miliona dinara. Za realizaciju tri od šest raspoloživih mera – javne radove, subvencije za samozapošljavanje i subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih, grad Kragujevac apliciraće za sredstva Ministarstva rada, zapošljavanja, boračke i socijalne zaštite.

KRAGUJEVAC - Mladi korisnici Dnevnog boravka za decu i mlade sa problemom u ponašanju Centra "Kneginja LJubica" realizovali su volonterski projekat pod nazivom Tranzicioni park. Projekat je nastao kako bi se mladima koji dolaze u Dnevni boravak pružila prilika da slobodno vreme provode na otvorenom, u prostoru koji su sami uredili, vežbajući i razvijajući zdrave stilove života.

Još članaka...