Izbori 2020 - iKragujevac


Izborna lista “Kragujevačka priča i tolerancija Boris Kovačević Šuma” prilikom predstavljanja planova razvoja Kragujevca u kampanji, jasno će definisati iz kojih sredstava će biti ostvaren svaki projekat. Na prvoj predizbornoj konferenciji za medije, Boris Kovačević, nosilac liste pod rednim brojem sedam, rekao je da je ključno pitanje na koji način će se obezbediti funkcionisanje sistema lokalne samouprave, s obzirom da je grad prezadužen i da je pred bankrotstvom. On insistira da je od ključne važnosti da se kaže od kojih para će se realizovati sve ideje za oporavak i modernizaciju grada koje se nude građanima. Kovačević je rekao da će lista koju predvodi sve planove potkrepiti izvorima i načinima finansiranja.

Gradska izborna komisija proglasila je sinoć Izbornu listu „Aleksandar Šapić – Pobeda za Kragujevac“ koju je podnela Koalicija „Aleksandar Šapić – Pobeda za Kragujevac“ tako da će na glasačkom listiću na predstojećim izborima za odbornike Skupštine grada Kragujevca 21. juna biti pod rednim brojem 9.

Koalicija Metla 2020. koju čine Demokratska stranka Srbije i Narodna jaka Srbija predala je danas Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike Skupštine grada, kao i potpise građana koji su podržali tu izbornu listu.

Još članaka...