Učiteljica Vesna koja je prozivala decu jer nisu otišla na rekreativnu, VRAĆENA NA POSAO: Skandalozan komentar na Fejsbuku će je prilično koštati - iKragujevac


Vesti

Vesna Stevanović, učiteljica OŠ "Karađorđe" iz Topole koja je tokom boravka na rekreativnoj nastavi deci poručila "Nek crknu mamine maze", vraćena je na posao.

Podsetimo, Stevanovićeva je tokom boravka na rekreativnoj nastavi u Vrnjačkoj Banji na društvenoj mreži Fejsbuk objavila fotografiju sa decom, ali uz jezivu poruku: "Nek crknu mamine maze koje bez razloga nisu sa nama", upućenu mališanima koji nisu otišli s njima na put.

ŠOKANTNO: Nek crknu mamine maze kad neće na rekreativnu, poručila UČITELJICA!

Nakon dolaska sa rekreativne nastave, Stevanovićeva, koja je jezivom porukom zgrozila javnost i obrukala prosvetu, potpisala je rešenje o suspenziji do okončanja disciplinskog postupka. Kako saznajemo, postupak je okončan, a Stevanovićeva je kažnjena po džepu.

- Ona se nakon okončanja disciplinskog postupka vratila na posao. Doneta je odluka o novčanoj kazni, šest meseci će joj odbijati 25 odsto od zarade - rečeno je za Kurir u OŠ "Karađorđe".

Direktor škole Ivica Milivojević nije odgovarao na pozive i poruke.

OGLASILA SE UČITELJICA! OBJAVILA NA FEJSBUKU NEK CRKNU MAMINE MAZE, A ONDA SVE OBRISALA: Priznajem, bahato sam se našalila, spremna sam da snosim odgovornost! Javljaju se i roditelji koji je brane

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu