"ANĐELI PAKLA" NAPUSTILI KRAGUJEVAC: Bajkeri se vraćaju svojim kućama - iKragujevac


Vesti

Anđeli pakla su pokazali za vreme boravka u Jagodini da su anđeli prijateljstva. Bilo ih je preko 3300 iz 50 zemalja sveta, iz svih evropskih zemalja i iz SAD, Kanade, Australije, Urugvaja, Brazila. Za vreme trajanja ove manifestacije nije bilo nijednog incidenta, nijednog saobraćajnog prekršaja, rekao je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

- To je bio jedan veliki izazov za Srbiju i za naš grad Jagodinu. Zahvaljujem se policiji koja je veoma profesionalno odradila svoj posao, a da nijedan bajker nije stavio primedbu na ponašanje naše policije. Zahvajujem se i ministru untrašnjih poslova i direktoru policije. Siguran sam da je Srbija demantovala ono što su veliki svetski mediji nekada pisali o našoj zemlji. Srbija je uređena i gostoprimljiva i slika koju smo poslali iz Jagodine je drugačija nego slika koja je bila ranijih godina. Ovom događaju možemo da damo visoku ocenu - rekao je Marković.

Bajkeri su mi rekli, kaže Marković, da su za Srbiju čuli preko Novaka Đokovića, a sada je Srbija poznata preko Jagodine.

- Zahvaljujem se građanima Jagodine koji su pokazali visok nivo gostoprimstva i svim institucijama koje se radile ovaj posao. Ono što je najvažnije je da su svi zadovoljni, a meni je najvažnije da su zadovoljni moji Jagodinci. Sve ove dane, turistički život u Jagodini je normalno funkcionisao i imali smo od 800 do 1.500 dece dnevno na ekskurziji u Jagodini i zahvaljujem se tim školama, koje su dovodile decu za vreme trajanja skupa Hells Angelsa - istakao je Marković.

Efekti organizovanja ovakvog skupa su, kako tvrdi, i finansijski jer su rasprodati svi smeštajni kapaciteti, puni restorani i prodavnice.

- Ovo je bila odlična turistička promocija Jagodine i Srbije, jer će više miliona pozitivnih slika biti poslato širom sveta putem društvenih mreža - izjavio je danas Marković rezimirajući godišnji skup Hells Angelsa u Jagodini.

Dragan Marković Palma je danas razgovarao sa bajkerima iz Engleske, Estonije, Ukrajine i svi su rekli da su proveli divno vreme u Jagodini, da su jagodinci izuteno dobri i gostoprimljivi ljudi.

Glen iz Engelske je Markoviću rekao da je imao sasvim drugu sliku o Srbiji, a da je ovo što je video u Jagodini jedna moderna evropska Srbija. Danas se najveći broj članova Hells Angels vratio u svoje države.

Bajkeri su zauzeli sve hotelske kapacitete u Kragujevcu, a Kragujevčani su pokazali gostoprimstvo i nisu krili oduševljenje.

hoteli puni i u kragujevcu jagodina preplavljena bajkerima

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu