HOTELI PUNI I U KRAGUJEVCU: Jagodina preplavljena bajkerima! - iKragujevac


Vesti

Prvi čovek Jagodine, lider JS Dragan Marković Palma saopštio je da je danas u 12 časova u Akva parku u tom gradu registrovano ukupno 3.695 ljudi.

- Od toga 374 državljana Srbije i 3.321 stranih državljana, sa 804 motora. Presek dolazaka stranih državljana od 28.05 je ukupno 1.572 stranih državljana članova MK "Anđeli Pakla", sa 935 motora, 18 kombi vozila, 31 PV, osam vozila za kampovanje i jedan autobus. Presek odlaska iz zemlje od 01.06.2018. godine je 17 lica, sa sedam motora i 3 PV - kazao je.

Podsetimo, u Jagodini se trenutno dešava veliki bajkerski skup, te su u taj grad došli članovi moto grupe "Anđeli Pakla" iz zemalja Evrope, Amerike, Kanade, Australije i Novog Zelanda, a jedna posada čak iz Egipta.

Predsednik Jedinstvene Srbije rekao je ranije da su među bajkerima i milijarderi i vlasnici velikih kompanija, te da je ovo prilika za promociju Srbije.

- Zakupili su sve hotele u celom Pomoravskom okrugu, u Kragujevcu. Očekujemo da će od tog događaja Jagodina, odnosno građani Jagodine zaraditi dva miliona evra. Srbiju i Jagodinu će na društvenim mrežama videti više miliona korisnika i čuće za dolazak bajkera u Jagodinu u pozitivnom smislu. Među bajkerima su milijarderi, vlasnici velikih kompanija. Mi ćemo pokazati da je Srbija dobar domaćin i da je Jagodina najbolji grad u celom svetu, a oni kada odu iz Jagodine da se hvale kako je Jagodina najgostoprimljiviji grad - rekao je Palma.

(Alo)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu