Gde je parking za pacijente? - iKragujevac


Sreski špijun

Zdravstvena stanica broj 4. i centralni punkt Školskog dispanzera u ulici Svetozara Markovića u samom centru grada je rešila problem zdravstvenog zbrinjavanja pacijenata, ali je istima napravila i veliki problem.

Naime pred sve one koji u ovu ustanovu dolaze svojim kolima postavlja se veliki problem kako i gde da se parkiraju.

Zdravstvena stanica broj 4. nalazi se u uskom gradskom jezgru okružena jednosmernim ulicama Svetozara Markovića, Milovana Glišića, Milovana Gušića i Janka Veselinovića u kojima već sami stanari, kao i radnici raznih ustanova koje se tu nalaze imaju veliki problem sa parkiranjem.

Znakom na samom ulazu u dvorište ili "slepu ulicu" je obeleženo parkiranje za radnike ustanove i vozila osoba sa invaliditetom, a za pacijente važi pravilo "Ko se kako snađe"!

 

 

Pored toga nijedna linija Gradskog prevoza ne prolazi pored ove Zdravstvene ustanove, što je zbog jednosmerne ulice neizvodljivo, a to bi delimično olakšalo dolazak i odlazak pacijenata.

Objektiv našeg sreskog špijuna zabeležio je ove fotografije.

Podsećamo da je ova ustanova svečano otvorena 8. februara 2013. godine. link

 

 

{jathumbnail off}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac