''Pionirova'' zgrada opasna za prolaznike! - iKragujevac


Sreski špijun

Naš sreski špijun poslao nam je fotografije koje su nastale juče oko 19h u ulici Ive Lole Ribara, gde se vidi da se urušava fasada na ''Pionirovoj'' zgradi, pored koje svakodnevno prolazi veliki broj naših sugrađana, kao i koliko je komunalna policija revnosno radila posao. Ili nije? 

Naime, kako smo dobili informacije, u nedelju oko 15h došlo je do urušavanja fasade na zgradi bivšeg ''Pionira'', u ulici koja je jako prometna i gde svakodnevno prolazi veliki broj ljudi. Urušavanje fasade propraćeno je gromoglasnim zvukom koji je poprilično uplašio i ljude koji ovde žive najviše zbog dece koja se ponekad ovde i igraju.

''Ažurna'' komunalna policija je, kažu, izašla na teren oko 19h, i tek tada trakom obeležila opasno mesto, što je oko 4h kašnjenja u odnosu na vreme kada se fasada urušila. 

U razgovoru sa stanarima okolnih zgrada smo saznali da ovo nije prvi put da, sa ove ruinirane i ko zna koliko godina neobnovljene zgrade, fasada padne. Još uvek pod utiskom izbora za Savete MZ, kažu da bivši saziv nije imao sluha za ovaj problem, i da se nadaju da će ''ovi novi'' (a zapravo stari-novi, sudeci po partijskoj pripadnosti), sada malo više pažnje da obrate na njihove probleme. 

{jathumbnail off}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu