EKSKLUZIVNO: U ovoj godini dobijamo potpuno nov SPORTSKO - REKREATIVNI PARK "Jezero Bubanj" [FOTO] - iKragujevac


Vesti
Nastavlja se sa izgradnjom oko Bubanjskog jezera

Pored već izgradjene trim staze i teretane na otvorenom kao i sredjivanje kompletnog jezera sada je na redu izgradnja još jednog zabavnog parka a u kom će se izmedju ostalog nalaziti Teren za mini gol, dečji avantura park, tjubing teren.

Mini golf tereni gradiće se sa kućicom za izdavanje opreme i plato sa klupama za odmor dece i roditelja. Tjubing - sankanje u tubi, odnosno gumi koji zahvaljujući specijalnoj podlozi funkcionisaće tokom cele godine i predstavlja zabavu za sve generacije.

Dečiji avantura park na drvenoj konstrukciji od 8 stubova sastojaće se od 8 prepreka od kojih su neke zig-zag mostić, hodanje po sajli sa lijanama, hodanje po balvanu, viseće oblice...

Mini zip za decu je predviđen u blizini dečijeg avantura parka. Konstrukcija je čelična, poseduje platformu za start i opružnu kočnicu koja omogućava bezbedno zaustavljanje korisnika.

Zadržaće se svo zelenilo a razmatra se sadnja još visokih stabala i niskog parternog zelenila. Park će biti ograđen i prostiraće se na 1.805 m2. 

Investitor parka je Grad Kragujevac, odnosno Gradska turistička organizacija Kragujevca.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu