BRUKA U KRAGUJEVCU: Privedeni dekan Medicinskog fakulteta i tri prijatelja zbog obračunavanja sa profesorom! - iKragujevac


Vesti

Policija u Kragujevcu je u utorak sudiji ovdašnjeg Prekršajnog suda po skraćenom postupku privela dekana Medicinskog fakulteta dr Predraga Čanovića i njegove poznanike M. P., R. J. i N. L., protiv kojih su prijave podnete "zbog drskog i bezobzirnog ponašanja".

Svemu je prethodio verbalni sukob dekana Čanovića i njegovog kolege Nemanje Zdravkovića - ispred i u holu zgrade Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu, gde se između njih dvojice vodi radno-pravni spor. Kako saznajemo, OJT je pokrenulo istragu jer dekan, ni posle novčane kazne, nije sproveo raniju odluku suda o povratku dr Zdravkovića na isto radno mesto...

Policija saopštava da je dr Čanović, posle psovki i pretnji koje je uputio dr Zdravkoviću, pozvao trojicu poznanika da se "obračunaju sa njim", pa se osnovano sumnja da su se i oni drsko i bezobzirno ponašali ispred zgrde OJT, te da su pokušali da uđu u kancelariju u kojoj se održavalo saslušanje.

Nezvanično se saznaje i to da se dr Čanović pred sudom branio tvrdnjom da ga je dr Zdravković prvi verbalno napao.

Policija je trojici Čanovićevih poznanika odredila zadržavanje do 24 sata, a onda ih je sve skupa privela Prekršajnom sudu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu