LUDI TIKET: Ovaj Kragujevčanin ima za čim da žali (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Kasni gol u Švedskoj oborio sjajan tiket iz Kragujevca.

Sreda je bila dan za dvojke. Tako je mislio MOZZARTOV kladilac iz Kragujevca, i odlično mu je išlo.

On je na tiket stavio pet parova i na svaki isti tip - 2&3+. I sve to je „podebljao“ jakom uplatom od 3.000 dinara.

U nemačkoj trećoj ligi Fortuna je slavila na gostovanju Kemnicu sa 2:1, Napoli je „ubio“ Lacio u Rimu sa 4:1, i na ta dva meča nije bilo većih problema.

Drama je viđena u Bundesligi, na utakmici Majnc - Hofenhajm. Na poluvreme se otišlo sa 2:2, taj rezultat je bio aktuelan celo drugo poluvreme, a onda je u drugom minutu nadoknade Marko Ut pogodio za 2:3. Ni u Norveškoj ovaj tip nije prošao glatko. Istina, u duelu Valerenga - Sarpsborg pitanje pobede gostiju se nije postavljalo, ali je njihov treći pogodak pao u 90. minutu, i to iz penala!

Međutim, kako je ovaj tip prošao na dva meča u poslednjim minutima, na jednom je - pao! I to u Švedskoj, gde je Malme vodio na gostovanju Estersundsu sa 2:1 do kraja, ali je u nadoknadi vremena Ken Sema postigao izjednačujući pogodak i oborio ovaj tiket.

Na uloženih 3.000 dinara s kvotom 698,44 potencijalni dobitak iznosio je 2.158.189 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 62.869 dinara, odnosno 3% na pet odigranih parova bez igre konačan ishod.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je 179 (više od 99, manje od 499), ovaj igrač podigao je pet puta veću sumu od uplaćene, u ovom slučaju 15.000 dinara.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu