Najava događaja za sutra: Slavica Đukić Dejanović u poseti Kragujevcu i Kniću - iKragujevac


Vesti

Kragujevac, 18. septembar 2017. godine – Prof. dr Slavica Đukić Dejanović, ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku, sastaće se u ponedeljak, 18. septembra u Kragujevcu sa predstavnicima opština iz centralne i zapadne Srbije u kojima se sprovodi projekat testiranja mera populacione politike.

U okviru aktivnosti ministarka će u 10 časova obići novi Centar za biomedicinski potpomognutu oplodnju u KBC Kragujevac ul. Zmaj Jovina 30. Obilazak je otvoren za medije.
Nakon obilaska, ministarka će se sastati sa predsednicima tri opštine – Knić, Trstenik i Nova Varoš, načelnicima okruga kojima one pripadaju i predstavnicima državnih institucija koje mogu da budu podrška ovim projektima.
Sastanak je zakazan za ponedeljak, 18. septembar 2017. godine u 11 sati u Sali Šumadijskog upravnog okruga , ul. Save Kovačevića 7, Kragujevac.
Neposredno pre početka sastanka biće organizovane izjave za medije. Snimateljima i fotoreporterima će biti omogućeno snimanje početka sastanka.
Ministarka će obići i opštinu Knić, gde će se u Skupštini opštine Knić u 13:15 časova sastati sa predsednikom opštine i predstavnicima lokalne samouprave i institucija koji učestvuju u sprovođenju mera populacione politike. Posle toga, ona će posetiti direktne korisnike subvencija u 14:45 časova u selu Guncati. Obilazak je otvoren za medije.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu