Rekonstruisana sala TUŠ "Toza Dragović" - iKragujevac


Vesti

U kompletnu rekonstrukciju fiskulturne sale i toaleta u Trgovinsko-ugostiteljskoj školi "Toza Dragović" uloženo je oko 20 miliona dinara, a novac je obezbeđen posredstvom Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije.

To je jedna od značajnijih investicija realizovanih u ovoj obrazovnoj ustanovi, u cilju stvaranja boljih uslova za rad i učenje.

Uslovi za odvijanje nastavnog proseca u Trgovinsko-ugostiteljskoj školi "Toza Dragović" ispunjavaju sve standarde, ali se intenzivno radi na njihovom poboljšanju.

Uz finansijsku podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja zamenjena je kompletna stolarija i nabavljen školski nameštaj, dok su uz pomoć Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije rekonstruisani toaleti i fiskulturna sala. Osim toga, nabavljeno je i deset računara.

Škola uspešno sarađuje sa kragujevačkom HoReCa asocijacijom, a potpisnica je i brojnih sporazuma sa srodnim obrazovnim ustanovama, među kojima je u Strukovna poklična škola iz Ljubljane.

Saradnja, koja podrazumeva razmenu učenika i nastavnika, a odnosi se na oblast tekstlstva, ima višestruki značaj.

Trgovinsko-ugostiteljsku školu "Toza Dragović" pohađa nešto više od 700 đaka. +Interesovanje za nastavak školovanja u ovoj obrazovnoj ustanovi je zadovoljavajuće, kao i mogućnost za zapošljavanje maturanata TUŠ-a nakon završetka školovanja. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu