Prezentacija Trgovinsko ugostiteljske škole „Toza Dragović“ - iKragujevac


Vesti

Na sedmom „Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma“ i „Trećem prodajnom sajmu zimnice i domaće radinosti“, na štandu Gradske turističke organizacije “Kragujevac”, zapaženu ulogu imaće učenici Trgovinsko ugostiteljske škole „Toza Dragović“.

Kuvari i kulinarski tehničari, učenici treće godine ove škole, tokom prvog dana, posle otvaranja, prikazaće prisutnima kako se flambiraju breskve i palačinke. Posetioci će tokom svih ostalih dana sajma moći da gledaju kako se voće i povrće ukrašava za posluženje, trenutno veoma popularnom „karving“ metodom.

Za koktel zatvaranja sajma, pripremiće slano posluženje, a biće angažovani i mladi konobari ove škole. Učenici trećeg i četvrtog razreda tokom Sajma volontiraće na štandovima i posluživati tokom njihovih prezentacija i tokom stručnih programa u medija centru, kojima izlagači prisustvuju, kao i tokom vodičke ture, na koju izlagači idu u organizaciji GTO „Kragujevac“. Tako će tokom ova tri dana na Sajmu biti oko stotinu vrednih učenika ove škole, koja je stalni saradnik GTO „Kragujevac“.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu