Nataša Marković iz Kragujevca preti da će se spaliti - iKragujevac


Vesti

Nataša Marković, bivša supruga Predraga Markovića sudije Opštinskog suda u Kragujevcu, juče je ispred zgrade suda izjavila da će „pre da se spali, nego da izađe iz kuće“, odakle joj je iseljenje zakazano za danas u 10.30.

- Ja sam žrtva represije jer sam bivša snaja Jelene Marković Trivan, Milana Markovića, sudije Ustavnog suda, i njihovog oca Branislava Markovića, koji je bio optužen u aferi „Indeks“, a sada je u penziji. Oni imaju veliki uticaj i mnogo prijatelja na najvišim položajima. Tražila sam zaštitu od svih, ali je jedino Kasacioni sud poslao poruku da će da preispita slučaj - kaže Nataša Marković.

Drama u ovoj porodici je počela razvodom braka, u februaru. Nataša je ostala da živi u kući, koju je napravio njen svekar u naselju Šumarice i uknjižio na sina Predraga.

- Kada smo počeli da živimo zajedno 1998. ta kuća je trebalo da se renovira. Veliki deo mojih primanja je odlazio baš na te radove. Razveli smo se, imamo ćerku koja živi sa ocem u stanu. Prijavila sam ga policiji i zbog nasilja u porodici, oduzeli su mu pet pištolja i pušku. Sada nemam gde da odem - kaže Nataša, koja je zaposlena u Fondu za zdravstveno osiguranje kao diplomirani pravnik.

Kako saznajemo u sudu, Natašina žalba ne odlaže iseljenje. 

blic.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu