Sreski špijun

Kreativni Igor Paunović je na prelep način iznenadio svoju devojku, a sada i verenicu.

Na vrlo maštovit način je zaprosio Maju Milić, tako što je prsten zakačio za dron koji je preleteo Šumaričko jezero i došao do nje. Tu su bili i njegovi prijatelji koji su nosili transparent sa druge strane jezera sa natpisom "Lutko ja sam rešen".

Maja je naravno rekla DA! 

I nakon sada skoro već pet meseci od ovog fenomalnog čina,i dalje mnogi Kragujevčani govore koliko su odevljeni ovim gestom.Vama,dragi čitaoci, ostavaljamo da još jednom uživate u prilogu:

 

Pratite iKragujevac na VIBERU:
http://chats.viber.com/ikragujevac

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac

×