Aleksandar Varjačić posle drame u Lučanima: “ Dobro se osećam, sve je prošlo sjajno ” - iKragujevac


Sport

Ekipu Nenada Lalatovića spasio je mladi 18-godišnji golman Ognjen Lukić, koji je odbranio penal Milanu Bojoviću i tako sačuvao važan bod u borbi za opstanak. U jednom momentu viđena je i dramatična scena, kada se bek Radničkog Aleksandar Varjačić nakratko onesvestio nakon što ga je lopta pogodila direktno u lice posle jednog šuta igrača Mladosti.

01 (16).png

 Brzo su mu pritekli u pomoć saigrači, koji su ga okrenuli na bok i vadili su mu i jezik, ali je utisak da je Varjačić brzo došao sebi, pa se na sreću sve brzo završilo, ali je medicinska ekipa ipak intervenisala i ukazala pomoć Varjačiću.

Drama u Lučanima: Igraču Radničkog vadili jezik, onesvestio se kad je napucan loptom u glavu

 Dan nakon meča, našim čitaocima obratio se akter drame Aleksandar Varjačić:“ Dobro se osećam, sve je prošlo sjajno. To se često dešava u sportu, a prvi mi je u pomoć pritekao moj najbolji prijatelj Marko Mirić. Nije bilo potrebe da interveniše medicinska ekipa,kao je pisalo. Naravno, nema sumnje da sam spreman za nastavak sezone i za najbitniju utakmicu koja sledi, a to je subotnji meč protiv Noovg Pazara. Navijačima bih poručio da nema potrebe za prevelikom dramom , potpuno sam spreman da 100 posto sebe dam u subotnjem meču, uz mene je šef Lale i ceo tim”, optimistički nam je poručio Aleksandar Varjačić.

Mario Badjuk

Foto: FK Radnički

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu