Lalatović osuo paljbu po Partizanu - iKragujevac


Sport
Partizan je danas u Humskoj savladao Radnički iz Kragujevca sa 2:0 i vratio se na pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu pred večiti derbi, ali posle meča je u centar pažnje dospeo trener kragujevačkog superligaša Nenad Lalatović.


Na početku izjave za TV ''Arena sport'' je čestitao crno-belima na zasluženoj pobedi.

''Partizan je bio sigurno bolji za dva gola. Krivo mi je za taj naivno dobijeni crveni karton, mislim da je moglo i da se malo progleda kroz prste. Primili smo dva gola iz naših grešaka, ali zaslužena pobeda Partizana'', konstatovao je Lalatović.

Ali, onda je počeo da upućuje žestoke poruke navijačima Partizana, ili bar onima koji su mu upućivali uvrede sa tribina. Međutim, ujedno je potkačio i upravu crno-belih.

''Kad uprava Partizana dozvoli besplatan ulaz, to pokazuje koliko se oni plaše Nenada Lalatovića, ja sam za njih strah i trepet. Pobediti ih tri puta zaredom i osvojiti trofej, to nije uspeo nijedan trener. Da sam ja selektirao tim, oni bi opet dobili po dupetu. Oni znaju kako prolaze sa mnom kada ja selektiram tim, mogu da pevaju, mogu da prete, ali Lalatović se ne plaši njih. Nenad Lalatović je, zna se gde je ponikao, tamo sam naučio da pobeđujem Partizan. Da znaju da se ja njihovih navijača ne plašim, oni imaju komplekse. Nenad Lalatović im je uzeo trofej u finalu, sada neka plaču, neka cvile'', poručio je Lalatović.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu